С рев на мощни двигатели и много адреналин стартира 12-ото издание на „Премиум рали София-Свети Влас“. Началната точка на ралито за супер автомобили традиционно е Марина Диневи в морския курорт, като даде обещаващ старт и на астрономическото лято. Яхтеният порт се превърна в истинска арена на епичен сблъсък. Сред 45-те екзотични автомобила, които ще мерят конски сили в тазгодишната зрелищна надпревара, се отличаваха редки модели.

Точно в 13,01 ч. предочитена десеткифенове, туристи и гостинакурортнотоградче, първиятавтомобилпоекъм6-дневнотоприключениепоспециалноизбран маршрут. Атрактивнитевозила с технитеекипажище се движат отСветиВлас към Варна-  Букурещ–писта„МоторПарк“ Румъния- Сибиу - Трансфагарашан и Трансалпина.

На стартовата линия един след друг се наредиха няколко броя от редките Porsche911 GT3 RS, Ferrari 812 Superfast, RollsRoyce, топ моделите на Audi, BMW и Mercedes-Benz с различни модификации на двигателите.Изключителната колекция от супер мощни автомобили се допълва отинтересни експонати на Lamborghini, Maserati, както и много Porsche992 Turbo S, които са се доказали в спортната част на ралито.

Тази година в изпълненото с нестихващ адреналин и емоции рали, се включиха две известни дами. Фолкдивата Мария ще мери конски сили с Ferrari 812 Superfast. Звездното участие се допълва и от победителкатав Мис България 2023 Елизабет Кравиц, която ще се бори за първото място с Mercedes-Benz G-Class G63.

Съдийският екип се председателства от професионалния рали състезател Григор Григоров, петкратен шампион на България.