1 300 лева глоба трябва да плати Манол Тодоров, който през октомври миналата година попречи на полицай да изпълни служебните си задължения. Случаят е от 26 октомври, а действието се развива пред един от нощните клубове в Бургас.

Тогава Манол отказал да даде личната си карата на полицейски служител, съпротивлявал се и при поставянето на белезниците. Съдът обаче го оправда по втората част от обвинението, а именно че е блъснал полицейския служител.

Приятелят на Манол Янко Крушков беше оправдан по повдигнатите му обвинения, стана ясно преди минути. До тази присъда се стигна, след като в хода на съдебното следствие част от свидетелите промениха показанията си, това наложи и промяна в обвинението, което прокуратурата повдигна.

Манол Тодоров стана известен след друг неприятен инцидент. На 9 септември по време на тренировка на футболния „Нефтохимик“ той се нахвърли върху журналистката Стелиана Божидарова.

По случая беше образувано полицейско производство за нанасяне на лека телесна повреда, но Манол Тодоров беше освободен от наказателна отговорност.

 

Снимка: Архив